Als begeleiders zijn we natuurlijk ook blij met successen van leerlingen, en hun berichtjes:
Hier een aantal leuke:

"Beste heer Limburg, Wij zijn in alle drukte vergeten door te geven dat A. een 7,2 heeft gehaald voor zijn laatste economie toets en een 8 voor zijn wiskunde toets.   Bedankt voor al uw hulp.   Met vriendelijke  groet," (VMBO-2, Zwolle)

of het superdroge:
"Hallo Henk,

De toets is goed gegaan, heb een 8.4 gehaald.
Komt a.s woensdag om 17:00 uit ? " (
VWO-4, wiskunde. Cijfer was daarvoor een 3.3, Dalfsen)


Of van een hele blije moeder, die haar zoon toch nog (en in één jaar!) geslaagd zag. (Stond rond de Kerst zeer slecht)

"Hallo Henk,
Bij deze het goede nieuws dat D. geslaagd is voor zijn Havo!! Topprestatie in 1 jaar!
Zijn bijlessen hebben zijn nut bewezen!
Economie heeft hij een 6,3 voor gehaald (se was een 5,4) dus daarvoor nog een mooie 6 als eindcijfer! Wiskunde lag voor de bijlessen al hoog (se 6,6) maar wilde daar save voor spelen ivm andere wat zwakkere vakken waardoor wiskunde als vak sterk zou blijven en misschien zelfs voor wat 'overpunten' kon zorgen. 7,8 voor gehaald bij ce, dus mooi eindcijfer van een 7."(Zwolle) 


Ik ben J., 24 jaar, en ik werk al. Ik doe daarnaast een avondopleiding voor het hbo om o.a. mijn wiskunde bij te spijkeren. Omdat het tempo erg hoog ligt ben ik opzoek gegaan naar bijles. Zo ben ik bij Henk-Otto terecht gekomen. Ik heb zelf een beknopt boek zonder veel voorbeelden, en dat lopen we gewoon samen door. Dat gaat erg goed. Ik haal mooie cijfers voor mijn toetsen. Hij rekent een scherp uurtarief en doet niet moeilijk als ik in verband met mijn werk eens wat later ben, of af moet zeggen. Ben er zeer tevreden mee.
Cijfers: 7.7, een 7,4 en een 8,1, terwijl vele opleidingsgenoten tweeën en drieën halen.  (Jasper, Raalte)


"Hallo,
Namens L. een berichtje....Vandaag een 7,2 voor wiskunde gehaald. Super blij.

Groeten" (havo-2, met schooladvies VMBO, van haar wiskundeleraar !) (L, Nieuwleusen)

"Hallo Henk Otto, ik zou morgen graag een keer overslaan omdat ik qua wiskunde ietsje voor loop. Ik had trouwens een mooie 7,7 voor mijn toets."  (toelatingstoets wiskunde voor HBO-studie) (J, Heino) 

"Ik heb mijn Wiskunde behaald met een 7.4. Hartstikke bedankt voor de bijlessen, het heeft zeker geholpen.
Gr. Arjen
" (HBO-2e jaars - Heino)


"Hallo Henk,
Deze week heb ik so wie so geen tijd. 
Ik wil liever eerst zelf even weer alles leren en doornemen. Ik heb een 7.6 gehaald en dit was het gene wat ik echt niet snapte. De rest komt denk ik wel goed. Als het nodig is, mail ik nog!" (havo-5, M&O, Dalfsen)

Heeft M. je al op de hoogte gebracht van het resltaat?
Hij heeft een 8.4 gehaald voor zijn wiskunde!!! Werkelijk een record te noemen!!  We willen natuurlijk ook jou bedanken voor je inzet. (M, Dalfsen)
 
Hallo Henk, ja hoor ik heb het gehaald! Dinsdag kreeg ik mijn eindtoets terug. Een 7,7 voor wiskunde. Niet slecht toch? Voor natuurkunde had ik een 6, dus die is ook mooi binnen.  Ik kan aanstaand jaar beginnen met mijn hbo opleiding.
Nogmaals bedankt, en wie weet tot een volgende keer. Gr J.
(NB: J. kreeg alleen bijles bij ons voor wiskunde)

En de meest recente:(een 9,3 !)

Wij waren en zijn ook super trots op haar......
Ze heeft ook goed haar best gedaan om de stof de dag voor de toets nogmaals door te nemen. En de opgave die per mail zijn toegestuurd hebben we uitgedraaid en die heeft ze daarbij gebruikt.
Na het maken van de toets had ze er ook een goed gevoel bij.....maar dat zegt niet altijd alles. (T, Punthorst)